Tasogare Otome x Amnesia Full Episode 1-12(End)[Sub Indo]





Information

Type: TV
Episodes: 12
Status: Finished Airing
Aired: Apr 9, 2012 to Jun 25, 2012
Genres: Mystery, Horror, Romance, School, Shounen, Supernatural
Duration: 24 min. per episode

Synopsis

60 years ago, a young woman was left to die in the abandoned school building behind the exclusive Seikyou Academy. No one knows why. No one knows how. But the horrifying tale and the legends of the ghostly haunting that followed live on to this day. Perhaps it's not so surprising then, that among Seikyou's many school clubs is one for students interested in "paranormal investigations." What might raise more than a few hairs, however, is that the founder of the club is the ghost herself. Unable to remember how she died and trapped in the grey land between life and death, Yuuko latches onto Teiichi Niiya, a freshman who can inexplicably see her, and together they and the other unsuspecting members of the club begin to unravel the many dark mysteries that surround Seikyou. Will unlocking the secret of Yuuko's gruesome death finally free her? Or will her sudden close association with a mortal have even stranger repercussions on both of their existences?

(Source: Sentai Filmworks)

    Download Link   
 Update: 11/08/2013  
 Mirror (20/09/2013) 

*update Maaf sebelumnya ane salah ngepostinggan mestinya judulnya "Tasogare Otome x Amnesia" bukan Amnesia. Tapi sekarang udah ane update gan :D thanks gan sudah melapor
Untuk yang belum tau cara downloadnya: Klik disini
Nonton TV Channel Online di RuneANime Klik disini

14 Responses to "Tasogare Otome x Amnesia Full Episode 1-12(End)[Sub Indo]"

  1. maaf sebelumnya, Itu yang episode 12 bkn Amnesia yang ini, tapi yang Tasogare Otome x Amnesia, ceritanya tentang hantu cewe gitu, Mohon diperiksa^^

    maaf kalo ada kesalahan kata yang disengaja maupun tidak sengaja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh iya, makasih gan udah melapor :f
      Maklum manusi, salah dikit ya maklum :k

      Delete
  2. Lapor om, eps 10 udeh non aktif. Tapi yang laennya masih maknyeesss. Ok banget.
    Makasih sebelumnye. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini link episode 10 gan: http://dl.runeanime.us/2o
      Thanks buat laporan linknya ya :)

      Delete
    2. Ah, iya om..
      eps 4 ketuker tuh, malah epi 4 amnesia yang itu, bukan tasogare Otome x Amnesia.. ^_^

      Delete
    3. sekali lagi makasih an atas laporannya, ane paling seneng kalo
      pengunjung disini akti berkomentar :D

      Delete
  3. lapor min, episode 10 kok malah jadi ep 4

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. link ynag di update itu sudah benar kan..?
    nggak ke tukar lagi episodenya?

    ReplyDelete
  6. oh ia sudah ane betulin, thanks buat laporannya ya :D @ryan septian

    ReplyDelete
  7. maaf newbie mw nanya
    film ini apa ada hubunganya ama film amnesia??
    atau cm judulnya aja??

    ReplyDelete
  8. Maaf mau tanya,bukannya anime ini ada 13 ya episodenya??
    Oiya,ini udah bener semua kan urutan episodenya??

    ReplyDelete

Tulislah komentarmu dengan baik dan sopan. Yang terpenting jangan melakukan spam dan sara.
Enjoy your time :b (^_^)>
Home Page | Cara Download | List Anime